Jij wilt helderheid? Wij zijn open & eerlijk.

Inrichten Maia

Onze jarenlange ervaring met het werken met en aan de oorspronkelijke pakketten waaruit Maia doorontwikkeld is, loopt letterlijk door tot en met “vandaag”. Maia en de verschillende modules, zoals WFL, DBDC, LIFE, CRS, Nota en CTB hebben geen geheimen voor ons. Voor onze klanten zijn wij in verschillende rollen werkzaam binnen het dit domein, zoals:

Gebruikersondersteuning

Gebruikers moeten in staat gesteld worden om effectief en efficiënt met het systeem te werken. Wij geven ze daarbij adviezen en stroomlijnen de processen.

Inrichter

In meerdere projecten zijn wij betrokken bij het ontwerpen en aanmaken van de basisinrichting van Maia DB/DC.

Daarnaast hebben wij vele reglementen, uitvoeringsovereenkomsten, dienstverleningsovereenkomsten en andere stukken vertaald naar de inrichting van de diverse modules in Maia.

Analist en functioneel ontwerper

Wij maken specificaties en ontwerpen voor onze klanten. Voor diverse systeemaanpassingen hebben wij samen met onze klanten de input geleverd.

Implementatie- en conversiespecialist

Naast systeemkennis hebben wij ook diepgaande kennis van het datamodel. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat om een vertaling van de data te maken bij het converteren vanuit andere systemen of “new-business” naar Maia. In de loop der jaren hebben wij ook verschillende conversieapplicaties geschreven om het conversieproces verder te automatiseren.

Programmeur

De onderdelen van de Maia product suite zijn geschreven in Progress© ABL en Microsoft© .Net. Onze gecertificeerde Progress en .Net ontwikkelaars stellen ons in staat om query’s te schrijven en interfaces en services te ontwikkelen.

Business Architect

Op strategisch niveau denken wij mee over de positie van Maia in de gehele keten van uw pensioenadministratie. Wij ontwikkelen en adviseren op andere onderdelen van de keten die gekoppeld worden aan Maia. Denk hierbij, onder andere, aan gegevensinwinning (UWV / salarispakketten / portalen), interfaces (excasso / incasso / portalen) en output (UPO’s / nota’s / Pensioenregister / portalen).

Integrator

Op meerdere vlakken hebben wij ervaring met het integreren van Maia in het applicatielandschap. Zo zijn wij leverancier en implementatiepartner voor de self service reporttool DataPA OpenAnalytics. Daarnaast hebben wij ervaring met het ontsluiten van data in MAIA ten behoeve van deelnemersportalen en pensioenplanners.

Kortom, GYBA is DE partij in de markt als het over kennis van Maia en de pensioenadministratie in algemene zin gaat. Wij zijn volkomen onafhankelijk van de leverancier van Maia. Dit maakt ons DE partij om als kritische beoordelaar op te treden op deze domeinen.