Jij wilt details? Wij zijn analytisch.

Informatiemanagement

Het bepalen van een informatiestrategie, de keuze maken voor bouwen of kopen en de juiste applicatie selecteren, het zal voor jou geen dagelijkse kost zijn. Toch wordt het er vaak “even” bijgedaan.

Bij het bepalen van een informatiestrategie moet jouw bedrijfsdoelstelling leidend zijn en niet de technologie! Dus wij gaan uit van jouw organisatiestructuur, bedrijfsprocessen en de daarvoor benodigde informatie en daarna kijken wij hoe deze het best ondersteund wordt. Uiteraard kan je ook je bestaande informatiestrategie door ons laten toetsen.

Is de behoefte duidelijk, maar heb je nog niet de juiste oplossing? Door onze kennis en ervaring zijn wij als geen ander in staat om de juiste applicatie bij jouw wens te selecteren.

Op papier zag het er goed uit, in de praktijk werkt ‘t niet. Herkenbaar? Helaas gaan theorie en praktijk niet altijd vlekkeloos in elkaar over en in de vertaalslag gaat bij veel ICT-projecten nogal wat mis. Een applicatie moet passen bij de organisatie en niet andersom. De behoeften vanuit jouw bedrijf en jouw wensen vertalen wij naar de benodigde oplossing.