Jouw situatie is uniek. Wij kunnen luisteren.

Diensten

Inrichten Maia

De Maia product suite is een uitgebreid pensioenadministratiesysteem. Het goed kunnen administreren voor nu en in de toekomst vraagt om een goed ontwerp van de instellingsmogelijkheden. Daarnaast is een goed doordachte koppeling met andere systemen nodig. Voor het in gebruik nemen en houden van Maia kan je gebruik maken van onze kennis en ervaring met Maia. Wij zijn niet gebonden aan de leverancier.

Lees verder

Dataconversie

Bij de overgang naar een nieuw informatiesysteem moet minimaal de laatste stand ingebracht worden. Daarbij zal de structuur van de gegevens wijzigen, moeten de gegevens allemaal samenhangend gemaakt worden en zal er een vertaling van de instellingen gedaan moeten worden. Als de historie niet over gezet wordt, zal er ook nog iets voor deze gegevens gevonden moeten worden. Veel werk met een grote foutkans die je blijft achtervolgen. Met onze ruime ervaring met datamigratie- en conversietrajecten en ons hoog analytisch vermogen kunnen wij zekere toegevoegde waarde leveren.

Lees verder

Functioneel Beheer

Voor een bruikbaar informatiesysteem is het van belang dat de ontwikkelaars de gebruikersbehoefte begrijpen en dat de gebruikers het systeem gebruiken zoals bedoeld. Een functioneel beheerder is iemand die de gebruikerskant begrijpt én de behoeften kan beschrijven in een voor ontwikkelaar bruikbare vorm. Door onze combinatie van kennis van pensioenen en informatietechnologie kunnen wij die rol uitstekend vervullen. Vooral omdat wij werken vanuit het raamwerk van BiSL (Business Information Services Library).

Lees verder

Informatiemanagement

Vaak wordt het bepalen van een informatiestrategie, de keuze maken voor bouwen of kopen én de juiste applicatie selecteren "even" naast de dagelijkse werkzaamheden gedaan. Bij het bepalen van een informatiestrategie moet de bedrijfsdoelstelling leidend zijn en niet de technologie! Wij gaan uit van de organisatiestructuur, de bedrijfsprocessen en de daarvoor benodigde informatie. Als die duidelijk is, gaan wij pas kijken hoe deze het best ondersteund wordt. Uiteraard kunnen wij ook jouw bestaande informatiestrategie toetsen.

Lees verder

Secretariële / administratieve ondersteuning

Ben je een (startende) ondernemer die ondersteuning zoekt voor de administratie? Kamp je met onderbezetting op je secretariaat? Je moet een congres organiseren en weet niet hoe of hebt geen tijd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In alle denkbare situaties kunnen wij je voor een korte of langere periode ondersteunen.

Lees verder

Organisatieadvies

Organiseren is zorgen dat mensen zo goed als mogelijk samenwerken en middelen zo volledig als mogelijk worden gebruikt. In de praktijk komt het helaas nogal eens voor dat niet alles wat gedaan wordt, bijdraagt aan het resultaat. Door taken en verantwoordelijkheden duidelijk te maken, processen te stroomlijnen kan veel gewonnen worden.

Lees verder